Всичко за автомобила и сервиза на едно изложение

От 15 до 17 юни България се превръща в притегателна точка за сектора на автомобилния следпродажбен сервиз и поддръжка

Правилната поддръжка и използването на качествени части и консумативи са в основата на добрата грижа за автомобила. Единствено при тези обстоятелства превозното средство може да се „отблагодари“ с безпроблемна работа и е на разположение във всеки момент.

За сегмента на автомобилната поддръжка и следпродажбения сервиз предстои ключовото събитие Automotive Expo Sofia. От 15 до 17 юни бизнес изложението ще събере в Интер Експо Център компании от страната и чужбина за части и компоненти на леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили, електромобили, сервизна техника, аксесоари, оборудване за бензиностанции и автомивки, електроника, дигитални решения и други.

Automotive Expo Sofia превръща страната ни в пресечна точка за сегмента на автомобилната поддръжка и сервиз“, споделят организаторите. Изложението, подкрепено от световния бранд Automechanika, ще създаде условия за развитие на бизнеса за производители, дистрибутори, търговци, собственици и мениджъри на автосервизи и логистични бази и други.

Грижата за автомобила

Надграденият формат ще предложи всичко за сервизирането и следпродажбената грижа. Собствениците и мениджърите на автосервизи и центрове за поддръжка ще открият много стълбови и ножични асансьори, машини за баланс на гуми, зарядни устройства, компресори, AC машини. Сред тях е брандът Nortec Pro line, представян от Coframa. Ще открием и интелигентния тахограф VDO DTCO 4.1. Новият модел, представен от Тахо Венци,  предоставя надеждни данни още по-сигурно, за по-ефективен трафик и наблюдение на търговията.

Искате да „зарадвате“ абтомобила, който очаква своя ремонт? Направете това с нови седалки. Участниците в Automotive Expo Sofia дават изобилие от идеи – като RECARO Automotive и последните модели RECARO Sport C и RECARO Podium от BORICAR.

Дяволът е в детайлите

На пръв поглед смяната на масло изглежда като детска игра. Но професионалистите знаят, че изборът на правилното е не само важно, но дори решаващо. На Automotive Expo Sofia 2023 ще открием предимствата на гамата автомобилни масла ELF, които ще разкрие TotalEnergies Marketing Bulgaria. Специално за турбодизеловите автомобили TIM 97 представя синтетичното и всесезонно Opaljet Longlife 4 5W30. То осигурява икономия на гориво, отличен студен старт и предпазва системата. Още предложения? Да, на Automotive Expo Sofia 2023 ще има много. Защото автомобилните масла Duglas Oil, Tamoil, Wynn’s, RS200 са акцент на NIKO66.

Потвърждаваме – дяволът е в детайлите. На изложението ще са продуктите за детайлна грижа на Car Wash. За измиването на всеки автомобил, включително и без керамична защита, е създаден А61 Detox Shampoo. Формулата включва силициева технология, която съживявя и подхранва повърхността, докато я почиства. Търсещите решения за надраскване ще спират поглед на покритието Jade Graphene PRO KIT 10 H, издържащо до 6 години. За нуждите от надеждни ключарски услуги, KeyMan.BG предлага софтуерно премахване на имобилайзери, кодиране, изработка на изгубени ключове с чип, автоключалки, подмяна на автобрави и др.

Намаляване на вредните емисии

Една от основните задачи за съвременното човечество е намаляването на вредните емисии. Решения за постигането на тази цел отново ще открием от 15 юни на Automotive Expo Sofia.

Сред тях са AdBlue® – безвреден синтетичен 32,5% разтвор на урея, на щанда на Dinara oil. Върху AdBlue от BASF, гарантиращ пълна съвместимост със системата за последваща обработка SCR, се фокусира RESNOVA SRL.

Използването на добавки за горивото, които подпомагат пълноценното изгаряне, е друг метод за намаляване на вредните емисии. Присъстващите на изложение Automotive Expo Sofia ще открият новата 444 Premium LPG AFX-4. Под това кодово име ANTARES предлага на пазара продукт, който намалява вредните емисии, подобрява усвояването на горивото, удължава живота на горивната система и оптимизира работата на двигателя.

Automotive Expo Sofia 2023 ще предложи изобилие от решения. Единствено е нужно посетителите да закупят своя билет през портала www.automotive-expo.bg. От 15 до 17 юни изложението, което събира над 60 компании, ще отвори врати, превръщайки България в притегателна точка за всеки с интерес в автомобилния следпродажбен сервиз и поддръжка.